Стъклар

Качествени стъкларски услуги предоставени от професионален стъклар. При нужда от какъвто и да е размер стъкло се обърнете към наш стъклар, който ще изработи точно това, което желаете бързо, качествено и прецизно.

В стъкларския занаят трябва да се притежава доста голямо въображение и не по-малко умение, за да се стане добър стъклар. Нашите стъклари имат в големи количества и от двете и могат да изпълнят всяка Ваша поръчка в най-кратки срокове, без никакво забавяне и гарантирано коректно отношение. Разполагаме с огромно разнообразие от стъкла във всякакви видове и форми, от които могат да бъдат изработени различни елементи от стъкло: витрини, вратички на секции, плотове на маси и всякакви други артикули, изискващи стъкларски продукти. Предлагаме всякакви цветни решения, матирани и фигурални повърхности на стъклата, с които си гарантирате, красота и уникалност на новото допълнение към интериора на дома Ви. Няма по-елегантно нещо от стъклената окраса, затова и толкова много хора държат стъклото да присъства възможно най-много в помещенията на дома им. Стъклото пречупва светлината и дава усещане за простор и топлина, а има ли и нещо по-красиво от отразените в стъклената повърхност слънчеви лъчи? Този факт се осъзнава много добре от всеки наш стъклар, който ще Ви помогне да изберете най-доброто и естетически издържано стъклено решение за различните стаи в дома Ви. Усетът към красивото е основно в стъкларския занаят, защото без него не може да се обработва толкова красив материал, какъвто е стъклото. Ние Ви гарантираме, че от нашите стъклари ще получите само страхотни предложения за това как най-добре да се възползвате от естествената красота на стъклените елементи, изработени индивидуално за Вашия дом.

Всеки наш стъклар ще изработи и монтира огледало по Ваши мерки и предпочитания за формата в рамката, която му дадете или директно на стената Ви. При работата с огледала има доста подводни камъни, които могат тотално да развалят ефекта от огледалото и отражението да е изкривено или потъмнено. При нас няма да ви се случи никога такова нещо, защото разполагаме само със стъклари, които притежават дългогодишен опит при работа с огледала и са осъвършенствали максимално своите умения. Вие ще получите възможо най-добре изработеното огледало, което да поставите в спалнята или антрето си. Няма нещо, което нашите стъклари да не могат да изработят от стъкло.

Освен за вътрешния интериор на дома Ви нашите стъклари ще се погрижат и за външния. Изрязваме стъкла за стандартни дървени дограми от най-малкия размер за прозорчето на вратата, до най-големия, съответстващ на двойния прозорец. Работим бързо и прецизно, предоставяйки Ви най-качествените стъкларски услуги, които можете да получите.

Ако се счупи стъкло от стъклопакета на алуминиева или PVC дограма не трябва да се притеснявате откъде ще намерите негов заместител и за цената, на която ще се сдобиете с него. Ние разполагаме с всякакви размери на стъкла за стъклопакети от стандартните 4мм бели стъкла до специализираните триплексови и нискоемисионни Ка стъкла. Изрязваме стъкла във всякакви размери, както и разполагаме със стъкла с различна дебелина, защото при PVC дограмата стъклата варират от 4 до 6мм. Цените, на които предлагаме стъклата са едни от най-ниските на пазара, затова гарантираме, че ще отговорим на очакванията Ви за качество/цена на предоставяните от нас услуги. Няма стъкло, което се предлага на пазара за производството на стъклопакети, което нашите стъклари да нямат в наличност.

Без значение дали искате да имате най-красивата стъклена маса в хола или да смените счупения си прозорец в кухнята, Вие имате нужда от наш стъклар, който веднага ще се заеме с поставената му задача и ще я изпълни в максимално кратки срокове.