Стъкларски услуги

Стъкларски услуги на много добри цени за гр. София. Всички стъкларски услуги, които предлагаме са професионално извършени от опитни стъклари, за да задоволят всеки клиентски вкус.

Гоямо разнообразие на стъкларски услуги за домакинствата и бизнеса. Оригинални решения от стъкло за допълване на интериора в дома или офиса Ви. Смяна на счупено стъкло на врати на шкафове, витрини, полици, плотове на маси и всякакви други елементи от обзавеждането, изработени от стъкло.

Осигуряваме професионален монтаж на всички видове стъкла без значение от местоположението им. Подмяна на счупени огледала в рамка или на тоалетка.

Смяна на счупени стъкла на картини, рамки за гоблени и снимки.

Обработка на различни видове стъкла, кантиране, шлифоване и пробиване на дупки в стъклото.

Като част от нашите стъкларски услуги предлагаме и подмяната на всякакви стъклопакети за алуминиева, дървена или PVC дограма. Разполагаме на склад с неограничен запас от стъкла всякакви размери и дебелина- от 4 до 6мм, с които ще подменим Вашия счупен прозорец. Независимо от вида на стъклото: бяло, Ка стъкло, триплекс, стопсол- ние ще Ви го осигурим.

Нашите стъклари ще се справят и с огъването на стъклото при използването му за по-специфични места като фасади, асансьори, хладилни витрини. Просто няма стъкло, което да не можем да сменим.

За Вашия уникален стил можем да Ви предложим разнообразни решения от арт стъкла, които Ви гарантират запомняща се и ефектна визия на помещението.

Можем да се справим и с най-сложната поръчка, затова имаме и много бизнес клиенти, които държат на намирането на решения и в по-трудните ситуации. Част от нашите стъкларски услуги, които осигурявяме на бизнеса са: подмяна на огромни стъклопакети в офиси, фоайета на хотели и конферентни зали, с нестандартна форма и отлични топлоизолационни качества.

Смяна и изработване на нови витрини за магазини и кафета, демонтаж на старите и професионално извършен монтаж на новите.

Много често ни търсят за облицоване с огледала по стените в студия за тенировки по танци, фитнес зали и други помещения за тренировки. В тези зали огледалата са от огромно значение за правилното протичане на тренировката, затова трябва да са с отлично качество и добър монтаж, който да не нарушава по някакъв начин повърхността на огледалото. Не всички фирми се заемат с поставяне на такива огромни огледала по стената, но ние сме истински професионалисти и нищо не може да ни се опре.

Изработваме и всякакви цветни решения от стъкло в разнообразни форми и размери за дискотеки, барове и заведения, където оригиналността има решаващо значение за актуалността на съответното място.

От каквито и стъкларски услуги да имате нужда, вече не е необходимо да търсите добър стъклар, защото намерихте нас!